Un serial documentar despre Lindsay Lohan, lansat pe postul TV al lui Oprah Winfrey

Un serial documentar despre viaţa lui Lindsay Lohan, care a fost externată, în iulie 2013, dintr-un centru de dezintoxicare din Malibu, SUA, va fi difuzat în premieră, din 9 martie, pe postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey, a anunţat joi televiziunea.

153 afișări
Imaginea articolului Un serial documentar despre Lindsay Lohan, lansat pe postul TV al lui Oprah Winfrey

Lindsay Lohan (IMagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul, intitulat simplu "Lindsay", conceput ca un reality-show, urmăreşte drumul actriţei către recuperare, după o perioadă îndelungată de criză, potrivit contactmusic.com.

"După ce cariera şi viaţa ei personală au fost marcate de conflicte publice, Lindsay este de o sinceritate surprinzătoare în legătură cu viaţa ei şi mai hotărâtă ca niciodată să îşi revină", se arată în comunicatul remis de postul OWN publicaţiei Huffington Post.

Serialul a fost produs după ce Lindsay Lohan a apărut, în august 2013, în emisiunea "Next Chapter", prezentată de Oprah Winfrey pe postul OWN, unde a discutat despre problemele provocate de dependenţa de droguri şi alcool, precum şi despre perioada petrecută în clinici de reabilitare. După ani de luptă cu dependenţa de droguri, actriţa a dat de înţeles că este pregătită să o apuce pe drumul cel bun.

"Sunt conectată (cu forţele spirituale, n.r.), indiferent dacă este rugăciune sau meditaţie. Există atâtea forţe mai mari decât mine în această lume. Am fost binecuvântată şi destul de norocoasă pentru că mi s-a dat un dar pe care să îl împart cu alţi oameni", a declarat actriţa în timpul emisiunii.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

Starleta americană şi-a mutat domiciliul la New York începând cu vara anului trecut.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici