Un serial inspirat din seria de benzi desenate "X-Men" ar putea fi produs de postul Fox

Un serial inspirat din universul volumelor de benzi desenate "X-Men", deja ecranizate cu succes pe marele ecran, ar putea fi produs de postul de televiziune american Fox, informează contactmusic.com.

589 afișări
Imaginea articolului Un serial inspirat din seria de benzi desenate "X-Men" ar putea fi produs de postul Fox

Un serial inspirat din seria de benzi desenate "X-Men" ar putea fi produs de postul Fox

Producătorii de la postul american Fox analizează în această perioadă posibilitatea de a produce un serial live-action pe baza volumelor din seria "X-Men" editate de grupul Marvel Comics. Potrivit site-ului BleedingCool.com, o decizie oficială în acest sens nu a fost deocamdată luată.

Dacă informaţia se va confirma, seria "X-men", creată de Stan Lee, nu va fi singura franciză de benzi desenate care va fi adaptată într-un serial de televiziune. "The Walking Dead", "Agents of Shields", "Arrow", "The Flash" şi "Gotham" sunt doar câteva dintre serialele actuale care au la bază volume de benzi desenate.

Franciza cinematografică "X-Men" include şase filme cu super-eroi, ce au la bază volumele editate de Marvel Comics. Bryan Singer a regizat primele două filme ale francizei "X-Men", lansate în 2000 şi 2003, dar a predat apoi ştafeta regizorală cineaştilor Brett Ratner ("X-Men: Ultima înfruntare/ X-Men: The Last Stand", 2006), Gavin Hood ("X-Men de la Origini: Wolverine/ X-Men Origins: Wolverine", 2009) şi Matthew Vaughn ("X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class", 2011). Bryan Singer a revenit ca regizor al francizei în 2014, cu "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", şi va regiza al şaptelea film din această serie, "X-Men: Apocalypse", ce va fi lansat în mai 2016.

Cele şase filme din franciza "X-Men" au generat împreună încasări de peste 3 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici