Un sfert dintre bărbaţi, prea ruşinaţi pentru a se dezbrăca în faţa partenerei

Un sfert dintre bărbaţi recunosc faptul că se simt prea jenaţi sau ruşinaţi pentru a se dezbrăca în faţa partenerei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie de o companie producătoare de cântare.

7 afișări
Imaginea articolului Un sfert dintre bărbaţi, prea ruşinaţi pentru a se dezbrăca în faţa partenerei

Un sfert dintre bărbaţi, prea ruşinaţi pentru a se dezbrăca în faţa partenerei

Cercetătorii au descoperit că, în prezent, nu numai femeile se simt copleşite de perfecţiunea fizică întâlnită în reclame şi în revistele de modă, informează dailymail.co.uk.

50% dintre participanţii la sondajul realizat de compania Tanita s-au descris ca fiind "graşi", în timp ce 10% dintre aceştia au declarat că ar apela la chirurgie estetică pentru îndepărtarea grăsimii din regiunea abdominală.

73% din cei 3.000 de participanţi la acest sondaj au declarat că se simt nesiguri în ceea ce priveşte fizicul lor, pentru că sunt bombardaţi de presă cu imagini ale unor bărbaţi bine făcuţi şi chipeşi.

Brenda Mortimore, preşedinte al Asociaţiei instructorilor de fitness, a declarat: "Multă vreme, femeile au crezut că silueta perfectă înseamnă să arăţi ca o insectă slabă. Se pare că această teorie s-a răspândit şi printre bărbaţi. Mulţi bărbaţi nu sunt fericiţi din cauza fizicului lor, deşi, probabil, arată bine. Bărbaţii se confruntă cu multe presiuni şi vor un fizic perfect".

Sondajul a mai scos la iveală faptul că bărbaţii au găsit o soluţie perfectă la această problemă - minciuna. 20% dintre respondenţi au declarat că spun minciuni despre circumferinţa taliei sau greutatea lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici