Un sibian a reclamat la OPC un gel pentru potenţă care nu avea efect

Un sibian a reclamat la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului că a cumpărat de la un sex shop un gel pentru potenţă care nu îşi face efectul, însă a refuzat să depună o reclamaţie în scris, de ruşine.

131 afișări
Imaginea articolului Un sibian a reclamat la OPC un gel pentru potenţă care nu avea efect

Un sibian a reclamat la OPC un gel pentru potenţă care nu avea efect

Bărbatul a sunat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului pentru a reclama că gelul cumpărat nu îşi face efectul, iar inspectorul de serviciu i-a cerut acestuia să se prezinte la sediul instituţiei cu ambalajul produsului şi cu bonul, pentru a putea face cercetări.

"Un cetăţean din Sibiu a telefonat la Protecţia Consumatorilor, i-a răspuns inspectorul de serviciu de la preluarea reclamaţiilor şi a reclamat faptul că a cumpărat de la un magazin sex shop din Sibiu gel pentru potenţă şi erecţie în valoare de 70 de lei", a declarat, marţi, Vasile Ionaş, directorul OJPC Sibiu.

"Consumatorul reclama faptul că produsul nu îşi face efectul. În aceasta situaţie, inspectorul de serviciu, pentru a obţine nişte date suplimentare, l-a invitat pe consumator la Oficiu în eventualitatea vizionării ambalajului, să verificăm dacă există nişte instrucţiuni de utilizare şi un eventual termen de valabilitate. Omul în acest caz nu s-a mai prezentat la Protecţia Consumatorilor, invocând faptul că îi este ruşine", a adăugat Vasile Ionaş.

Din cauză că nu au alte informaţii, inspectorii OPC nu pot face un control la sex shop şi nu îl pot ajuta în niciun fel pe reclamant.

Anual, la sediul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului din Sibiu sunt primite zeci de apeluri cu reclamaţii inedite, însă cele mai multe rămân doar la stadiul de amuzament, din cauza necooperării ulterioare a celor nemulţumiţi.

O altă reclamaţie inedită a fost făcută la sfârşitul anului trecut, când un gălăţean a reclamat la OPC o linie telefonică erotică, nemulţumit că nu a fost satisfăcut. Cercetările întreprinse de inspectorii OJPC Galaţi au dovedit însă că plângerea nu era întemeiată, serviciile oferite fiind considerate de bună calitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici