Un smoching al lui James Bond, scos la licitaţie

Mai multe obiecte de recuzită din filme celebre, printre care se numără şi un smoching purtat de actorul Daniel Craig în filmul "Casino Royale", vor fi scoase la licitaţie la Londra, pe 17 iunie, în cadrul unui eveniment caritabil, informează BBC.

104 afișări
Imaginea articolului Un smoching al lui James Bond, scos la licitaţie

Un smoching al lui James Bond, scos la licitaţie (Imagine: www.bbc.co.uk)

Realizatorul de televiziune Jonathan Ross va fi gazda Great British Movie Event - un eveniment caritabil organizat pntru colectarea de fonduri destinate Şcolii Naţionale de Film şi Televiziune.

Printre obiectele scoase la licitaţie se numără un primul manuscris necorectat al primului roman "Harry Potter", semnat de scriitoarea britanică J. K. Rowling, şi o colecţie de figurine marca Aardman Animation.

Potrivit sursei citate, compania britanică de film Working Title, principalul sponsor al evenimentului, va mai scoate la licitaţie două posturi de figuranţi pentru noua sa comedie romantică, "Lost for Words".

Hugh Grant, care va juca în acest film, va face parte dintre invitaţi, alături de regizorul Stephen Fry, actorul Rowan Atkinson (Mr Bean), Nick Park, de la Aardman Animation, şi scriitorul şi regizorul Richard Curtis.

"Crema industriei de film şi televiziune va fi prezentă pentru a ajuta şcoala noastră, ceea ce este emoţionant", a spus directorul instituţiei, Nik Powell.

Situată în Beaconsfield, Buckinghamshire, Şcoala Naţională de Film şi Televiziune oferă numeroase cursuri de cinematografie, editare şi altele.

Printre elevii şcolii fondate în 1971 s-au numărat Nick Park şi regizorul unor filme ale francizei "Harry Potter" David Yates.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici