Un spin-off al "Beverly Hills 90210", produs de un post TV american

Un post de televiziune american a decis să realizeze un spin-off al serialului "Beverly Hills 90210", produs de regretatul Aaron Spelling, care a avut un mare succes în anii '90.

21 afișări
Imaginea articolului Un spin-off al "Beverly Hills 90210", produs de un post TV american

Un spin-off al serialului "Beverly Hills 90210", produs de un post TV american

Detalii despre acest proiect al postului de televiziune CW, inclusiv dacă va apărea vreun personaj din seria originală, vor fi date publicităţii ulterior.

Producătorul urmează să comande episodul pilot până la sfârşitul acestei luni.

Potrivit unor surse, creatorul serialului original "Beverly Hills 90210", Darren Star, nu se va implica în acest proiect.

Acesta ar fi al doilea spin-off al seriei despre un grup de adolescenţi privilegiaţi din Beverly Hills, care a fost difuzată de postul de televiziune Fox în perioada 1990 - 2000. Primul, creat de Star, "Melrose Place", a fost difuzat cu succes timp de şapte ani tot de postul TV Fox. Serialul nu a inclus niciunul dintre personajele principale din "Beverly Hills".

Producţiile spin-off sunt la mare căutare în SUA în acest sezon. Fox are în curs de producţie două astfel de seriale: "Cleveland", bazat pe un personaj din comedia animată "Family Guy", şi o versiune feminină a "Prison Break".

Anul trecut, postul de televiziune ABC a produs un serial bazat pe "Anatomia lui Grey", "Private Practice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici