Un spin-off al serialului "Anatomia lui Grey" va rula doar pe internet

Un spin-off al serialului "Grey's Anatomy /Anatomia lui Grey", care se va numi "Seattle Grace: On Call", cu noi personaje şi alte poveşti, va fi lansat online de Disney-ABC Television Group, pe site-ul Abc.com, informează WorldScreen.com.

124 afișări
Imaginea articolului Un spin-off al serialului "Anatomia lui Grey" va rula doar pe internet

Un spin-off al serialului "Anatomia lui Grey" va rula doar pe internet (Imagine: niharsworld.com)

Episoadele noului serial, care va fi filmat în stil documentaristic, vor avea maxim cinci minute şi vor urmări poveştile unor medici care lucrează în spitalul Seattle Grace.

"Scopul nostru este de a mări universul «Anatomiei lui Grey» oferind o perspectivă unică asupra evenimentelor de la Seattle Grace, oferind şi unele paralele la poveştile deja prezentate în serial. Intenţia noastră este de a pune în aceste scurte episoade, create special pentru internet, tot ce iubesc fanii la acest serial. Sperăm ca fanii noştri să fie încântaţi de această nouă abordare a unui univers cu care au fost deja familiarizaţi", a declarat Shonda Rhimes, producător executiv al serialului "Anatomia lui Grey".

"Anatomia lui Grey" este un serial TV american, care a câştigat multiple premii Emmy şi Globuri de Aur.

Serialul este difuzat în SUA de canalul ABC, iar în România de canalul TVR1. "Anatomia lui Grey" a devenit unul dintre cele mai populare seriale difuzate de ABC, la fel ca şi alte producţii de succes precum "Neveste disperate".

Serialul dezvăluie povestea doctoriţei Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo, şi a colegilor săi care lucrează în spitalul Seattle Grace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici