Un tată îşi îndeamnă copilul în vârstă de doi ani să se joace cu un şarpe lung de trei metri. Reacţia băiatului, într-un video viral

  • Un copil de doi ani este îndemnat sau învăţat cum să ţină un şarpe de coadă. Şi nu orice şarpe, ci un piton lung de trei metri.
  • Clipul a fost postat de către tată pe Instagram, însă internauţii l-au criticat pentru că l-ar fi expus pe copil la pericolul de a fi muşcat şi, totodată, pentru că a stresat reptila.
7530 afișări
Imaginea articolului Un tată îşi îndeamnă copilul în vârstă de doi ani să se joace cu un şarpe lung de trei metri. Reacţia băiatului, într-un video viral

Captură video mattwright/insta

Un băiat în vârstă de doar doi ani din Australia trage un piton de coadă, la îndemnurile tatălui. Luând frâiele în mâine”, scrie tatăl la descrierea filmuleţului. Deşi pare amuzant şi pentru copil, acesta se sperie la un moment dat şi caută siguranţă la tată.
 
„Apucă-l de coadă şi trage-l înapoi. Trage-l, trage-l, trage-l repede, aşa, aşa!”, îl îndeamnă părintele pe micuţ.
 
Copilul ce conformează iniţial dar apoi se sperie şi începe să fugă spre tată, ţipând; „Nu, fugi, fugi!”. Însă bărbatul continuă. „Ce vom face acum? Ce facem?”, decis să continue „lecţia”.  „Vino aici, altfel te va muşca”, îi spune celui mic, acesta îndreptându-se spre şarpe. Dar tatăl îl trimite totuşi înapoi  pe copil şi îi spune să-l apuce pe piton de coadă. „Minunat, apucă-l”, strigă bărbatul. 
 
Internauţii s-au supărat şi l-au apostrofat pe tată, care este prezentator TV cunoscut pentru dragostea de natură şi animalele sălbatice. Oamenii i-au comentat că a procedat greşit, punând în pericol copilul dar şi chinuind pitonul.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici