Un urs panda a fost descoperit într-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

Un urs panda a fost descoperit în bagajul unui indian pe aeroportul din Bangkok, Thailanda. Alte animale exotice au fost descoperite în bagaje. Traficanţii au fost reţinuţi, iar animalele au fost salvate.

351 afișări
Imaginea articolului Un urs panda a fost descoperit într-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

Un urs panda a fost descoperit într-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

Şase cetăţeni indieni au fost reţinuţi pe aeroportul internaţional din Bangkok pentru că au încercat să scoată ilegal din Thailanda un panda roşu şi zeci de alte animale, au spus oficialii vamali thailandezi, potrivit BBC.

Şerpi, papagali şi şopârle rare se numără printre cele 87 de animale capturate pe aeroportul Suvarnabhumi, au declarat oficialii.

Animalele, inclusiv ursul panda roşu, se aflau în bagajele de cală ale suspecţilor care intenţionau să zboare spre Mumbai. Ursul era aşezat într-un coş, un papagal fusese băgat într-o cutie de plastic, iar şerpii erau legaţi şi ţinuţi în pungi de pânză.

Thailanda este un important centru de tranzit pentru traficanţii de animale sălbatice. De obicei, animalele sunt vândute în China şi Vietnam, dar India a devenit o piaţă atractivă pentru traficanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici