"Un vagabond în Biroul Oval"."Un tiran fanfaron" şi "O noapte ruşinoasă". Cum au reacţionat celebrităţile după victoria lui Trump

Multe celebrităţi au reacţionat cu furie pe reţelele de socializare după ce Donald Trump a câştigat alegerile din SUA. Seth Macfarlane spune că "nu-şi poate imagina un vagabond care se adresează naţiunii din Biroul Oval", iar actorul Chris Evans vorbeşte despre "o noapte ruşinoasă în America".

1451 afișări
Imaginea articolului "Un vagabond în Biroul Oval"."Un tiran fanfaron" şi "O noapte ruşinoasă". Cum au reacţionat celebrităţile după victoria lui Trump

"Un vagabond în Biroul Oval"."Un tiran fanfaron" şi "O noapte ruşinoasă". Dezamăgire în SUA după vot (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Creatorul de seriale de televiziune Seth MacFarlane a scris pe Twitter: "Chiar nu-mi pot imagina creatura asta incoerentă, vagabondul pe care l-am văzut la dezbateri adresându-se naţiunii din Biroul Oval".

Actorul Chris Evans a deplâns rezultatul alegerilor: "Aceasta este o noapte ruşinoasă pentru America. Vom lăsa un palavragiu plin de ură să conducă naţiunea. Am lăsat un tiran fanfaron să decidă pentru noi. Sunt devastat", a scris Evans pe Twitter, potrivit Entertainment Weekly.

Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria "dragostea întrece ura", după aflarea veştii că Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite, relatează The Sun.

Victoria lui Donald Trump a produs şoc şi neîncredere la Hollywood. Madonna, Cher, Kelly Clarkson, Katy Perry, Shakira şi multe alte vedete şi-au exprimat opiniile sumbre legate de rezultatul alegerilor. Celebrităţile îşi declară ferm frica şi consternarea după ce Trump a fost declarat câştigător.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici