Un zvon despre existenţa unui parfum care ucide agită ţările din Golf

Poliţia din Abu Dhabi şi din Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi ministerul Sanătăţii din Qatar încearcă să dezmintă un zvon care circulă în aceste ţări privind vânzarea unui parfum care ucide.

69 afișări
Imaginea articolului Un zvon despre existenţa unui parfum care ucide agită ţările din Golf

Un zvon despre existenţa unui parfum care ucide agită ţările din Golf (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful poliţiei din Abu Dhabi, colonelul Maktoum Charifi, citat de agenţia oficială Wam, a ţinut să dezmintă oficial zvonul, care s-a răspândit prin intermediul unor mesaje telefonice privind existenţa unor comercianţi care ar vinde un astfel de parfum.

În aceste mesaje se arată că cel puţin 18 persoane au murit inspirând acest parfum şi alte 35 au fost internate în secţiile de terapie intensivă în Emirate şi în Qatar.

Colonelul Charifi a avertizat să nu mai fie trimise aceste mesaje, afirmând că informaţiile nu au "niciun fundament". El a mai spus că nu exclude şi ipoteza ca unii comercianţi care apelează la concurenţă neloială să fie autorii acestor mesaje.

La Doha, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii a dezminţit şi el acest zvon şi a îndemnat populaţia să fie vigilentă şi să informeze autorităţile cu privire la potenţialii autori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici