Unde şi-au reînnoit Miron Cozma şi Marinela Niţu jurămintele de iubire - VIDEO

Miron Cozma şi Marinela Niţu şi-au reînnoit jurămintele de iubire la Poarta Sărutului şi la Masa Tăcerii din Târgu Jiu, oraşul în care au petrecut sărbătorile de Paşte.

118 afișări
Imaginea articolului Unde şi-au reînnoit Miron Cozma şi Marinela Niţu jurămintele de iubire - VIDEO

Unde şi-au reînnoit Miron Cozma şi Marinela Niţu jurămintele de iubire

Miron Cozma şi Marinela Niţu şi-au declarat că se iubesc sub poarta sărutului, informează stirileprotv.ro.

Fostul lider al minerilor a recunoscut că Marinela este muza sa, reprezentând 51% din inspiraţia sa poetică.

"Ne iubim şi atât. Nimic nu mai contează", a spus Marinela Niţu la braţul lui Cozma.

La Masa Tăcerii, Miron Cozma i-a oferit soţiei sale o verighetă antistres şi a făcut un legământ cu aceasta ca în momentele în care vor fi nervoşi să tacă pentru a evita neînţelegerile.

Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au căsătorit în luna februarie, după o relaţie care a început în 1998. Ceremonia a fost oficiată la Biserica "Sfânta Treime" din Scheii Braşovului, în prezenţa unor rude apropiate.

În februarie 2001, fostul lider al minerilor declara, într-un interviu acordat PRO TV, că Marinela Niţu este femeia pe care orice bărbat ar vrea să o aibă ca soţie şi că, de când a cunoscut-o, în 1998, a rămas pentru el cea mai mare dragoste.

Miron Cozma spunea că Marinela Niţu este singurul om care l-a văzut cum era de fapt, deşi mulţi l-au cunoscut altfel.

"A descoperit în mine lucruri despre care nu ştiam că existau. I-am scris 78 de poezii. Ea le spune comoara ei. Mi-am descoperit o genă poetică pe care nu ştiam că o am", afirma Cozma.

În mai 2009 însă, Miron Cozma s-a căsătorit cu avocata Monica Ionescu, care l-a reprezentat în procesul mineriadelor.

După un an şi câteva luni, cei doi au divorţat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici