Unii se bat pe Ferrari, Gică Popescu a vândut maşina „de ruşine”

Posesorii români de Ferrari sunt puţini şi preferă să rămână în anonimat. Afaceristul Ion Ţiriac este printre puţinii care au recunoscut public faptul că au o maşină Ferrari, şi asta pentru că este de notorietate pasiunea sa pentru motoare şi colecţia de modele exclusiviste pe care le are în garaj.

152 afișări
Imaginea articolului Unii se bat pe Ferrari, Gică Popescu a vândut maşina „de ruşine”

Unii se bat pe Ferrari, Gică Popescu a vândut maşina „de ruşine” (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Fostul jucător de fotbal şi impresar Gică Popescu a avut un Ferrari de 180.000 euro pe care l-a vândut la câteva luni de la cumpărare.

Citeşte mai multe despre posesorii români de Ferrari pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici