Universul ne luminează calea. Perseidele apar marţi noaptea

  • Perseidele apar în noaptea aceasta şi vor fi un spectacol fabulos
  • Priveşte „stelele căzătoare” şi pune-ţi o dorinţă
  • Evenimentul a fost considerat un dar de la zei pentru muritori, ca să le lumineze calea
  • Ţi-ai dorit vreodată să vezi o stea căzătoare sau o cometă şi să-ţi pui o dorinţă, dar nu ai avut şansa? Acum e momentul!
3392 afișări
Imaginea articolului Universul ne luminează calea. Perseidele apar marţi noaptea

Universul ne luminează calea. Perseidele apar marţi noaptea

În noaptea dintre 12-13 august, alătură-te altor milioane de suflete care îşi vor pune o dorinţă privind ploaia spectaculoasă de meteoriţi.

Perseidele provin din constelaţia Perseu, iar în trecut erau cosiderate ca fiind un dar din partea zeilor către muritori, pentru a le lumina calea în viaţă.

Show-ul ceresc se datorează granulelor rămase în urma trecerii unei comete, care sunt atrase gravitaţional de Pământ, iar la intrarea în atmoseră vor arde.

Gândeşte-te bine ce dorinţă să-ţi pui şi priveşte spre cer mâine seară. 

Nu uita: Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea îndeplini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici