Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood a salvat un bebeluş prins într-o maşină răsturnată | FOTO

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, Danny Trejo, a salvat, miercuri, un bebeluş prins într-o maşină răsturnată, în urma unui accident produs în oraşul Los Angeles.

6148 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood a salvat un bebeluş prins într-o maşină răsturnată | FOTO

Erou, deşi interpretează personaje negative: Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood a salvat un bebeluş prins într-o maşină răsturnată

Actorul nu a stat pe gânduri după ce a văzut că două maşini s-au ciocnit, una dintre ele răsturnându-se. Copilul se afla prins pe bancheta din spate, în scaunul pentru bebeluşi.

Trajero susţine că a încercat să intre în maşina răsturnată printr-o fereastră spartă, însă nu a reuşit să desfacă centura de siguranţă. Imediat a cerut ajutorul unui martor şi cei doi au scos copilul, scrie CNN.

”Tot ce mi s-a întâmplat bun în viaţă a fost după ce am ajutat alte persoane”, a declarat actorul, unul dintre cei mai cunoscuţi ”rău-făcători” din filmele americane.

În urma accidentului, 3 persoane au fost rănite, fără ca vieţile acestora să fie puse în pericol.

Danny Trejo (75 de ani) a debutat în industria cinematografică în anul 1985, în pelicula Runaway Train, regizată de Andrei Koncealovski. El a mai jucat în filme precum Desperado, Desperado 2, Machete, Predators şi Dead in Tombstone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici