Unul dintre cele mai stupide apeluri la serviciile de urgenţă din toate timpurile

Serviciul de ambulanţă din Ţara Galilor a făcut publică o serie de apeluri uluitoare pe care le-a primit în ultimul an. Un bărbat care a sunat pentru că a mâncat prea mult kebab.

3180 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cele mai stupide apeluri la serviciile de urgenţă din toate timpurile

Unul dintre cele mai stupide apeluri la serviciile de urgenţă din toate timpurile

Operatorul de urgenţă a întrebat bărbatul ce s-a întâmplat, iar acesta i-a răspuns: "Ieri seară, am mâncat kebab şi s-ar putea să fi mâncat puţin mai mult decât sunt obişnuit, iar în această dimineaţă am avut dureri de stomac".

Un alt apelant a sunat să reclame că îşi pierduse dantura falsă, conform Daily Star.

Serviciul de ambulanţă a declarat că apelurile nepotrivite pun o presiune suplimentară asupra unui serviciu deja suprasolicitat şi pot întârzia ajutorul pentru alţii.

"Apelurile noastre de urgenţă sunt în creştere, iar apelurile nepotrivite pun o presiune suplimentară asupra unui serviciu deja suprasolicitat", a declarat Lee Brooks, director executiv de operaţiuni al serviciului de ambulanţă.

Serviciul a anunţat că a primit 414.149 de apeluri, dintre care 68.416 nu au fost urgenţe de viaţă sau de moarte. Aceasta înseamnă 188 de apeluri pe zi, dintre care unul a fost al unei persoane care şi-a blocat mâna într-o cutie poştală.

Serviciul de ambulanţă a îndemnat publicul să folosească alternative dacă apelul lor nu este o urgenţă gravă sau care pune în pericol viaţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici