Video UPDATE: Băsescu a botezat-o pe fetiţa primarului din Arad

(adaugă VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a botezat-o, sâmbătă seara, pe fetiţa primarului municipiului rad, Gheorgeh Falcă, în prezenţa a sute de localnici veniţi la Mănăstirea de la Gai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Preşedintele Traian Băsecu a declarat înainte de eveniment că, având în vedere că fetiţa va fi botezată în data de 07.07.07, poate va avea şi noroc.

Sujba a fost oficiată de trei preoţi, în prezenţa a sute de localnici, oficialităţi şi oameni de afaceri din Arad.

Preşedintele a spus la intrarea în Mănăstirea de la Gai că acesta este cel de-al optulea copil pe care îl botează.

Fetiţa a plâns apropate pe tot parcursul slujbei, atât în în braţele preşedintelui, cât şi ale soţiei sale.

După slujba religioasă, cei aproximativ 250 de invitaţi au mers la petrecerea ce a avut loc în stil american în cortul din pădurea Vladimirescu din Arad.

La petrecere a cântat o trupă din Arad şi solistul de muzică populară Aurel Tămaş.

Toate decoraţiunile au fost făcute în alb şi roz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici