Următoarea gală a premiilor Oscar, pe 7 martie 2010

Ediţia din 2010 a galei premiilor Oscar va avea loc pe 7 martie, Academia de film americană fiind obligată să întârzie data ceremoniei din cauza Jocurilor Olimpice de iarnă, informează variety.com.

20 afișări
Imaginea articolului Următoarea gală a premiilor Oscar, pe 7 martie 2010

A 82-a ediţie a galei premiilor Oscar va avea loc pe 7 martie 2010

A 82-a ceremonie anuală de decernare a premiilor Oscar va avea loc duminică, 7 martie 2010, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Gala premiilor Oscar avea loc, de regulă, la sfârşitul lunii februarie.

Postul de televiziune american ABC va transmite gala premiilor Oscar, în timp ce evenimentele legate de Jocurile Olimpice de iarnă, o importantă sursă de audienţă, vor fi difuzate de postul NBC.

Confruntată cu prelungirea cu o săptămână a lungului sezon care precede premiile Oscar, Academia de film americană a hotărât ca şi anunţul nominalizărilor să fie decalat cu şapte zile. Astfel, nominalizările vor fi anunţate pe 2 februarie 2010.

Din cauza ediţiei din 2006 a Jocurilor Olimpice de iarnă, gala premiilor Oscar a avut loc în acel an pe 5 martie.

În trecut, gala premiilor Oscar avea loc de obicei la sfârşitul lunii martie, însă Academia de film americană a decis, din 2004, să organizeze ceremonia în luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici