Ursula Andress, cea mai seducătoare vedetă din filmele cu "James Bond"

Actriţa elveţiană Ursula Andress, în vârstă de 76 de ani, a fost desemnată cea mai seducătoare vedetă din filmele din franciza "James Bond", în urma unui sondaj realizat de reţeaua de magazine Debenhams.

757 afișări
Imaginea articolului Ursula Andress, cea mai seducătoare vedetă din filmele cu "James Bond"

Ursula Andress (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sondajul a fost realizat pe baza voturilor exprimate online de câteva mii de cliente ale magazinelor Debenhams din Marea Britanie, informează express.co.uk.

Actriţa Ursula Andress ocupă prima poziţie în acest sondaj, graţie prestaţiei sale din primul film din seria "James Bond", intitulat "Dr. No", lansat pe marile ecrane în anul 1962, în care a interpretat rolul Honey Ryder. Actriţa elveţiană este protagonista unei scene intrate în legenda cinematografiei mondiale, impresionând publicul de pretutindeni în momentul în care, sub privirileUrsula Andress, cea mai seducătoare din "James Bond" partenerului ei din film Sean Connery, a ieşit din mare, purtând un bikini de culoare albă şi o centură asortată.

Actriţa americană Halle Berry, în vârstă de 45 de ani, ocupă locul al doilea în acest sondaj, graţie rolului Jinx Johnson din filmul "Să nu mori azi/ Die Another Day" din anul 2002.

Nici bărbaţii nu au fost uitaţi, întrucât britanicul Daniel Craig, în vârstă de 44 de ani, ocupă locul al treilea în acest sondaj. Daniel Craig este actorul care interpretează rolul agentului 007 în ultimele trei filme din această franciză cinematografică.

Cele 22 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada şi de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici