Usher va juca rolul pugilistului Sugar Ray Leonard într-un film în care va apărea şi Robert De Niro

Rapperul american Usher va interpreta rolul pugilistului Sugar Ray Leonard în filmul "Hands Of Stone", în care îi va avea ca parteneri de distribuţie pe Robert De Niro şi Gael Garcia Bernal.

141 afișări
Imaginea articolului Usher va juca rolul pugilistului Sugar Ray Leonard într-un film în care va apărea şi Robert De Niro

Usher (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Sugar Ray Leonard, campion mondial la cinci categorii diferite, s-a retras din boxul profesionist în anul 1997, după câteva reveniri succesive.

Filmul "Hands Of Stone" va prezenta povestea vieţii şi carierei pugilistului panamez Roberto Duran, informează bbc.co.uk.

Usher a anunţat că a început deja pregătirea pentru acest rol: "Mă pregătesc pentru un rol incredibil. Dacă mă vedeţi alergând prin Londra sau boxând în ring, să ştiţi că acesta este motivul. Fac acest lucru în timp ce lucrez la un nou album".

Cântăreţul american a spus că filmările vor debuta în toamna acestui an. Potrivit declaraţiilor sale, Robert De Niro va juca rolul legendarului antrenor de box Ray Arcell, care a antrenat 18 campioni mondiali, inclusiv pe Roberto Duran.

Usher a jucat deja în mai multe filme, iar cea mai recentă apariţie a sa pe marile ecrane datează din 2010, în lungmetrajul "Killers".

Usher, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă şase albume. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum "Şcoala sub teroare", "O fată minunată" şi "In The Mix".

Albumul său intitulat "Confessions", lansat în 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platină şi s-a vândut în peste 10 milioane de copii în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici