Vă mai amintiţi de celebra Ornella Muti? Este UIMITOR cum arată actriţa acum, la 63 de ani

Ornella Muti a cucerit de-a lungul carierei sale milioane de fani.

3768 afișări
Imaginea articolului Vă mai amintiţi de celebra Ornella Muti? Este UIMITOR cum arată actriţa acum, la 63 de ani

Vă mai amintiţi de celera Ornella Muti? Cum arată actriţa acum, la 63 de ani

GALERIE FOTO AICI

În 1994, un sondaj realizat de către cititorii revistei Class a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume.

A fost casatorita de două ori, mai întai cu Alessio Orano (colegul ei din "The Most Beautiful Wife" ) între 1975-1981 şi mai apoi cu Federico Facchinetti (1988–1996).

Ornella Muti are 3 copii: Naike Rivelli (n. 1974), care este model şi actriţă, ca şi mama sa, şi al cărei tată este regizorul spaniol José Luis Bermúdez; un fiu, Andrea, şi o a doua fată, Carolina, ambii proveniţi din căsătoria cu Facchinetti.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici