Vacanţă şi concert? Cât costă să-i vezi pe Kylie Minogue, James Blunt sau Eric Clapton live?

Vrei să te distrezi în vacanţă şi să mergi şi la concert în acelaşi timp? Agenţiile de turism oferă acum pachete avantajoase dacă eşti pasionat de concerte live şi vrei să-i vezi pe scenă pe Eric Clapton, Lady Gaga sau Kylie Minogue. În plus, în unele cazuri, ai inclus şi transportul, informează www.incont.ro.

31 afișări
Imaginea articolului Vacanţă şi concert? Cât costă să-i vezi pe Kylie Minogue, James Blunt sau Eric Clapton live?

Kylie Minogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă ţi-ai închipuit că în extrasezon, adică din februarie până în aprilie, nu poţi să-ţi cumperi o vacanţă la un preţ avantajos, ei bine mai gândeşte-te! Iar ofertele ţin chiar şi până în vară!

Aşa că, fie că eşti fan Lady Gaga sau Kylie Minogue, fie că vrei să-l vezi pe Eric Clapton în concert chiar în timpul vacanţei tale ai de unde alege. Iar preţul unui astfel de pachet începe chiar de la 300 de euro.

Dacă vrei sa o vezi în concert, la Londra, pe Kylie Minogue atunci trebuie să scoţi din buzunar 309 euro. Concertul are loc pe 9 aprilie, iar în preţul biletului ai inclus şi transportul cu avionul. În plus, vei sta 2 nopţi la un hotel londonez.

Citeşte mai multe despre cât costă să-i vezi pe Kylie Minogue, James Blunt sau Eric Clapton live pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici