Vacanţele în Mykonos atrag şi vedetele internaţionale. Robbie Williams, surprins la o petrecere pe insula din Grecia

  • Petrecerile se ţin lanţ în Mykonos.
  • Insula din Grecia atrage şi vedete internaţionale.
  • Robbie Williams a fost filmat la o petrecere, în Mykonos.
334 afișări
Imaginea articolului Vacanţele în Mykonos atrag şi vedetele internaţionale. Robbie Williams, surprins la o petrecere pe insula din Grecia

Robbie Williams, surprins la o petrecere în Mykonos

Grecia este una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă, iar cozile interminabile care se formează la graniţe în timpul verii nu mai surprind pe nimeni. Cu plaje retrase, sălbatice, dar şi cu zone aglomerate, unde muzica răsună până târziu în noapte, insulele atrag oameni de toate vârstele, cu bugete variate, chiar şi celebrităţi.
 
Robbie Williams, de exemplu, a fost surprins la o petrecere în Mykonos, înconjurat de un grup mare de prieteni. Cântăreţul în vârstă de 47 de ani a stat timp de o oră într-un faimos bar-restaurant din Paraga, unde staff-ul personal a asigurat securitatea şi intimitatea artistului. Totuşi, o filmare a fost publicată de site-ul local Mykonos Live TV.
 
Nu se ştie încă dacă Robbie Williams va rămâne pe insulă sau va porni către o altă destinaţie turistică din Grecia ori în altă ţară.
 
Mai multe celebrităţi au ales să îşi petreacă vacanţa pe insulele greceşti. Kate Hudson a stat câteva săptămâni cu familia pe insula Skiathos.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici