Văduva lui David Carradine a dat în judecată compania care a produs ultimul film al actorului

Annie Bierman, văduva lui David Carradine, a dat în judecată compania care a produs ultimul film în care a jucat actorul american, pe care o acuză că nu s-a ocupat corespunzător de soţul ei, în timpul filmărilor din Thailanda, când acesta a murit, informează contactmusic.com.

31 afișări
Imaginea articolului Văduva lui David Carradine a dat în judecată compania care a produs ultimul film al actorului

David Carradine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Carradine a fost descoperit spânzurat în debaraua camerei sale de hotel din Bangkok, pe 4 iunie 2009. Mass-media şi autorităţile thailandeze au sugerat că actorul american ar fi putut să moară prin autoasfixiere erotică accidentală.

David Carradine se afla la Bangkok pentru a participa la filmarea lungmetrajului "Stretch".

Annie Bierman a deschis o acţiune în justiţie împotriva companiei producătoare, pe care o acuză de neglijenţă.

Potrivit unor documente prezentate de site-ul tmz.com, David Carradine a fost lăsat singur în camera sa de hotel în seara în care a decedat, asistentul care trebuia să se ocupe de asigurarea celor mai bune facilităţi pentru actorul american preferând să ia cina în oraş împreună cu alţi membri ai echipei de filmare.

Potrivit acestor documente, David Carradine i-ar fi telefonat acelui asistent, cerându-i să revină la hotel, însă acesta i-a spus că va trebui să se descurce singur pentru acea seară, deoarece se afla "deja în cealaltă parte a oraşului".

David Carradine făcea parte dintr-o venerabilă familie de artişti de la Hollywood, care îi include şi pe tatăl său, actorul John Carradine, şi pe fratele său, Keith Carradine.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici