Valentin Dinu, câştigătorul locului trei de la "Românii au talent", va cânta în duet cu Holograf

Valentin Dinu, ocupantul locului al treilea în cadrul show-ului "Românii au talent" de la Pro TV, va cânta în duet cu trupa Holograf, informează Media Pro Music.

2325 afișări
Imaginea articolului Valentin Dinu, câştigătorul locului trei de la "Românii au talent", va cânta în duet cu Holograf

Valentin Dinu, câştigătorul locului trei de la "Românii au talent", va cânta în duet cu Holograf

Invitat în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV săptămâna trecută, Valentin a ales să cânte piesa "Ochii tăi" a celor de la Holograf. Atunci când l-au auzit, aceştia au rămas impresionaţi şi i-au propus să facă un duet.

Aşadar, Valentin va fi invitat luni, 16 mai, ora 20.00, la Cinema Patria din Bucureşti, la concertul de lansare a albumului "Patria Holograf - Unplugged", realizat împreună cu Media Pro Music.

Concertul va avea loc cu ocazia lansării primului DVD Full-HD românesc şi a celui de-al doilea material unplugged al trupei după celebrul "69% Unplugged", lansat în urmă cu 15 ani, respectiv al treilea concert 100% unplugged susţinut de Holograf.

"M-am bucurat enorm de această propunere. E o onoare pentru mine să cânt alături de nişte profesionişti ca ei. «Ochii tăi» este piesa mea preferată. Aş merge pe jos până la Bucureşti pentru acest duet", a declarat Valentin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici