Valentina Pelinel prezintă "Romanian Top 20" la InfoPro

Fotomodelul Valentina Pelinel prezintă, sâmbătă, de la ora 18.00, "Romanian Top 20" la Radio InfoPro, alături de DJ Marius Onuc.

248 afișări
Imaginea articolului Valentina Pelinel prezintă "Romanian Top 20" la InfoPro

Valentina Pelinel prezintă "Romanian Top 20" la InfoPro

După Cătălin Măruţă, Monica Columbeanu şi Leonard Doroftei, a venit rândul Valentinei Pelinel să intre în studioul Radio InfoPro pentru a prezenta, alături de DJ Marius Onuc, clasamentul "Romanian Top 20".

"Am acceptat să prezint «Romanian Top 20» alături de DJ Marius Onuc la Radio InfoPro fără să stau pe gânduri. M-am distrat copios la prezentarea altor două topuri la MTV şi sunt pregătită pentru următoarea experienţă. Ador faptul că se dă frâu liber imaginaţiei, că pot să fiu eu însămi, să râd, să spun ce simt şi ce cred despre piesele care alcătuiesc topul", a declarat Valentina Pelinel.

"Nu cred că există vreun bărbat, DJ la radio sau prezentator de televiziune, care să nu-şi dorească să o aibă invitată pe Valentina Pelinel", a spus DJ Marius Onuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici