Valentine's Day pentru gurmanzi: Buchetul din crochete de pui

Buchetul din crochete de pui se numără printre propunerile de cadouri care pot fi oferite gurmanzilor de Valentine's Day. Imaginea unui astfel de cadou a devenit virală la sfârşitul anului trecut, când o domnişoară de onoare a surprins-o pe o mireasă cu un buchet din crochete, potrivit insider.com.

505 afișări
Imaginea articolului  Valentine's Day pentru gurmanzi: Buchetul din crochete de pui

Buchetul din crochete de pui, propunere de Valentine's Day pentru gurmanzi

Găsirea cadoului perfect de Ziua Îndrăgostiţilor se poate dovedi o sarcină anevoioasă. Şi, deşi buchetele de flori elaborate rămân o alegere tradiţională, acestea sunt scumpe şi se ofilesc după câteva zile.

Iar buchetele din crochete pot fi un mod amuzant de a sărbători Valentine's Day, spun autorii articolului.

Buchetele din crochete se găsesc acum în toate mărimile şi formele, accesorizate cu cartofi prăjiţi sau cu flori. Crochetele pot fi preparate din orice tip de carne sau legume, sunt puse pe beţe de frigărui şi decorate cu sosuri şi altele.

Propunerea nu este una nouă şi urmează unei tendinţe devenite foarte populară, buchetele din dulciuri, ciocolată sau diverse alte gustări.

În 2019, imaginea unei mirese având un buchet din crochete a devenit virală pe reţelele de socializare online. Deşi crochetele nu erau reale, buchetul a inspirat alte persoane, multe dintre acestea publicând pe reţelele de social media fotografii cu aranjamente similare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici