Vanessa Paradis nu se gândeşte la căsătorie

Vanessa Paris, celebră cântăreaţă şi actriţă franceză, a declarat că a auzit zvonurile lansate cu privire la o posibilă căsătorie a ei cu starul american Johnny Depp, dar nu le confirmă, potrivit interviului acordat pentru numărul din noiembrie al revistei Elle.

142 afișări
Imaginea articolului Vanessa Paradis nu se gândeşte la căsătorie

Vanessa Paradis nu se gândeşte la căsătorie (Imagine: Mediafax/AFP)

"În fiecare vară lumea spune că ne vom căsători, dar noi nu prea vorbim despre asta", a declarat Vanessa Paradis, iubita de zece ani a lui Johnny Depp şi mama celor doi copii ai lor, informează cotidianul People.com.

Vanessa Paradis, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că îi place romantismul căsătoriei şi a adăugat că este "mai căsătorită decât oricine altcineva", că este fericită cu cei doi copii ai lor - Jack, în vârstă de 6 ani şi Lily Rose, de 9 ani), şi că va face, poate, şi acest pas, chiar dacă poate să trăiască foarte bine şi fără să se căsătorească.

Când cei doi s-au întâlnit pentru prima oară, nu a fost chiar dragoste la prima vedere. "Trăiam pe atunci în două lumi diferite, el în America, iar eu în Franţa, dar aveam prieteni comuni", a declarat Paradis, imaginea actuală a brandului Miu Miu.

Cei doi s-au întâlnit doar de câteva ori într-un interval de patru ani, dar după ultima lor întâlnire de la Paris, petrecută cu 10 ani în urmă, au rămas împreună şi au decis să formeze un cuplu. "Totul s-a petrecut foarte rapid şi am înţeles că nu mai trebuie să pierdem timp", a explicat Paradis.

Întrebată dacă l-a "îmblânzit" pe starul din "Piraţii din Caraibe", ale cărui prietene din trecut au fost Kate Moss şi Winona Ryder, Vanessa Paradis a spus că ei au luat această decizie împreună, pentru binele amândurora. "Sunt o parteneră de cuplu bună pentru el, tocmai pentru că sunt a lui. Nu sunt sigură că aş fi la fel de bună pentru oricine altcineva", a mărturisit Vanessa Paradis.

Referindu-se la relaţia lor, starul francez a caracterizat-o ca fiind "naturală, evidentă şi frumoasă", iar pe Johnny Depp, partenerul ei de cuplu, l-a caracterizat ca fiind "o persoană încântătoare".

Vanessa Paradis, în vârstă de 35 de ani, a fost recompensată cu un premiu Cesar - echivalentul francez al Oscarului - pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989), însă în ultimii ani s-a ocupat mai mult de creşterea celor doi copii. Actorii locuiesc mai mult în sudul Franţei, într-o localitate situată la o oră de St. Tropez.

Depp a declarat de multe ori că iubeşte viaţa pe care o duce în Franţa, pentru că în această ţară viaţa este mai simplă şi mai liniştită, iar el este tratat ca un om obişnuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici