Vanghelie vorbeşte despre proiectele sale la "Serviciul Român de Comedie"

Marian Vanghelie va participa la emisiunea "Serviciul Român de Comedie", difuzată duminică, de la ora 21.45, la Pro TV, unde va vorbi despre recenta lui vizită în SUA, dar şi despre proiectele sale, informează televiziunea.

51 afișări
Imaginea articolului Vanghelie vorbeşte despre proiectele sale la "Serviciul Român de Comedie"

Vanghelie vorbeşte despre proiectele sale la "Serviciul Român de Comedie"

Noul sezon de umor de la "Serviciul Român de Comedie" va fi inaugurat duminică, de la 21.45, cu un interviu plin de savoare cu Marian Vaghelie. Primarul sectorului 5 vine în Casa PROporului pentru a vorbi despre recenta vizită în SUA, dar şi despre alte proiecte. Toni Grecu i-a pregătit multe întrebări cu tâlc, dar şi întâlniri surpriză, printre care şi una cu Barack Obama de România, interpretat de agentul SRC Iulian Postelnicu.

În aceeaşi ediţie, Vadim (Dragoş Stoica), evacuat din sediul partidului, protestează în continuare, iar Gigi Becali (Dragoş Stoica) se apucă de cântat. La salonul "Relaxare şi reformă" îşi face debutul şi noua actriţă din distribuţie, Lia Sinchevici, în rolul Larisei din Tiraspol, iar band-ul "Serviciului Român de Comedie" îl primeşte în aplauze pe Dax, care odată cu noul sezon de la Pro TV se reîntoarce la muncă.

"«Serviciul Român de Comedie» îşi propune şi în noul sezon de primăvară să continue activitatea care l-a consacrat, adică să aducă în faţa telespectatorilor în fiecare duminică seara cele mai tari şi comice întâmplări ale săptămânii încheiate. Aşadar, din punctul de vedere al noutăţilor, se poate spune că la SRC totul este nou în fiecare săptămână, subiectele, invitaţii, cântecele. Rămânem în zona umorului şi a comediei cu miză, implicate în politică sau monden, cu multe personaje, dar şi cu invitaţi reali", spune Toni Grecu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici