Vedete cu schimbări majore de greutate. Cum arată mai bine, grase sau slabe? - GALERIE FOTO

Programul încărcat, presiunea succesului sau pur şi simplu neglijenţa le fac pe multe vedete să piardă lupta cu kilogramele şi ajung să cântărească mult peste greutatea ideală care le-a adus celebritatea. Însă majoritatea se mobilizează şi revin la formele iniţiale sau chiar mult sub acestea.

893 afișări
Imaginea articolului Vedete cu schimbări majore de greutate. Cum arată mai bine, grase sau slabe? - GALERIE FOTO

Madonna

Dar, fie că sunt grase sau slabe, vedetele atrag întotdeauna atenţia asupra lor. Care crezi că este masura care le avantajează?

VEZI AICI GALERIA FOTO CU VEDETELE ŞI SCHIMBĂRILE LOR DE GREUTATE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici