Vedete de la Hollywood au donat obiecte pentru licitaţia de Halloween

Vedete cunoscute de la Hollywood, cum ar fi Uma Thurman, Angelina Jolie şi Ethan Hawke, au donat obiecte care vor fi vândute la licitaţie în cadrul Balului de Caritate de Hallowen, care se va desfăşura în 27 octombrie, la Palatul Parlamentului, informează un comunicat.

3 afișări
Imaginea articolului Vedete de la Hollywood au donat obiecte pentru licitaţia de Halloween

Vedete de la Hollywood au donat obiecte pentru licitaţia de Halloween

Astfel, actriţa Uma Thurman a donat o geantă din piele de piton care i-a fost oferită de casa Bulgari cu ocazia petrecerii de aniversare a 45 de ani de activitate a designerului italian Valentino, în timp ce Angelina Jolie a oferit pentru licitaţia din cadrul Balului un colier Bulgari din aur de 18 karate şi a făcut o donaţie financiară pentru comunităţile unde Ovidiu Rom - fundaţia care organizează balul de caritate - derulează programul "Fiecare Copil în Şcoală".

Ethan Hawke, al cărui ceas a avut cel mai mare preţ la licitaţia de anul trecut, fiind vândut cu 15.000 de euro, a donat anul acesta o colecţie cu autograf a filmelor sale.

În cadrul licitaţiei de anul acesta mai sunt scoase la vânzare o colecţie rară de vinuri de lux Fulg de Vară - ediţie limitată rezervată exclusiv colecţionarilor, un parfum de lux No1 Diam, cel mai scump parfum din lume ambalat într-o sticlă lucrată manual şi încrustată cu diamant, un weekend romantic la hotelul de lux Carol Parc, pentru care Masserati pune la dispoziţia câştigătorilor o limuzină cu şofer, un abonament de un an pentru întreaga familie la Equus Manor Country Club sau un tur privat al celebrei case de licitaţii Christie’s din New York. Spre vânzare în cadrul licitaţiei vor mai fi oferite diverse obiecte de artă şi creaţii ale unor celebri designeri vestimentari.

Balul va include şi o tombolă cu premii constând în cine la restaurante selecte, vouchere pentru magazine de lux , weekenduri în staţiuni de lux, abonamente la clubul World Class, telefoane mobile de ultimă oră şi multe altele. Câştigătorii premiilor vor fi desemnaţi în timpul Balului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici