Vedetele şi Internetul: Antonia sărbătoreşte pe Facebook strângerea a 800.000 de fani pe Instagram - FOTO/VIDEO

Că e luni, marţi sau... duminică, vedetele sunt nelipsite din mediul virtual, în încercarea de a fi, în permanenţă, în atenţia fanilor lor. Astfel, internetul abundă de postări dintre cele mai amuzante, sau lipsite de inspiraţie, publicate doar de dragul atenţiei.

719 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Antonia sărbătoreşte pe Facebook strângerea a 800.000 de fani pe Instagram - FOTO/VIDEO

Vedetele şi Internetul: Antonia sărbătoreşte pe Facebook strângerea a 800.000 de fani pe Instagram - FOTO/VIDEO

Activă, ca întotdeauna, luni Delia şi-a mai promovat puţin unul din single-uri. Artista a postat un link către clip, pe pagina ei de Facebook, însoţit de mesajul:

"Dacă dragoste nu e, vă aduc eu, sunaţi-mă!" 

Tot activă e şi iubita matinalului Răzvan Simion. Lidia Buble le-a făcut prietenilor ei virtuali cunoştinţă cu prietenii reali. Vedeta a postat două fotografii în care ţine în mână nişte jucării de pluş.

"Prieteniiiii meeeeiiii", a fost mesajul pe care l-a publicat cântăreaţa, împreună cu fotografiile.

Adina Buzatu a tras linie şi a spus că, în sfârşit, e vremea pentru o bine-meritată vacanţă. A lăsat afacerile pe bară, pentru câteva zile şi a pus relaxarea pe primul loc. Mai lipsea, însă, ceva...

"Se cerea un selfie, corect? Bună dimineaţa, dragilor!", a scris stilista pe pagina ei personală.

Andreea Bălan se pregăteşte intens pentru a fi o mămică-model.

"Ieri am ales primul cărucior pentru fetiţa mea! Am învăţat atât de multe lucruri despre siguranţă şi despre calitate şi sunt foarte mulţumită de alegerea făcută.", a postat "fata cu părul verde" pe profilul ei de Facebook şi a urcat o fotografie în care apare în spatele unui căruţ de copii.

Mămică deja, Adela Popescu a postat marţi dimineaţă o nouă fotografie ce surprinde momente de tandreţe între ea şi bebeluşul ei.

"O lună! Te iubim atât de mult...", a scris Adela pe profilul ei, de pe site-ul de socializare.

Alina Sorescu a născut de mult, iar acum se pare că vedeta se străduieşte să îşi păstreze formele prin antrenamente intense la sală. În plus, e probabil ca Alina să pregătească o revenire în forţă, în ceea ce priveşte cariera ei muzicală.

"În curand revin pe baricade!", şi-a anunţat artista prietenii virtuali şi a publicat câteva fotografii de la sală.

Mămica e şi Valentina Pelinel.

"Dacă femeia de 10, în opinia mea, este femeia puternică, femeia care ştie să fie blândă, dar şi fermă, bună, dar şi rea, atunci când contextul o cere, apoi casnică, dar si de carieră, atunci cine este, de fapt, copilul de 10?", a scris frumoasa blondă pe Facebook, promovând astfel un articol de pe blogul personal, bineînţeles, mesajul fiind însoţit de o poză cu ea şi bebeluşul ei mult iubit.

Ca să nu ieşim din capitolul "mămici super hot", amintim aici şi de Antonia. Marţi, cântăreaţa nu a mai postat nimic pe pagina ei de Facebook, dar luni internetul a putut vedea o scurtă filmare cu ea şi micul Dominic, realizată în scopul de a sărbători strângerea a 800.000 de prieteni virtuali, pe altă reţea de socializare, Instagram.

"800.000 followers pe Instagram. Dominic şi cu mine vă mulţumiim" a fost mesajul postat de Antonia. 

Trecem mai departe şi ajungem în zona de hip-hop, a internetului, unde Deliric, de la trupa C.T.C., postează imagini din timpul repetiţiilor pentru unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale anului, Electric Castle.

"Repetăm pentru Electric Castle", a scris Deliric pe Facebook. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici