FIŢE DE VEDETĂ: Adele le-a cerut angajaţilor unui hotel să meargă 70 de mile, după pizza

Vedetele reuşesc întotdeauna să surprindă, indiferent de ce metodă se folosesc pentru aceasta, iar Adele nu avea cum să facă o excepţie. Ea a surprins angajaţii unui hotel după ce i-a rugat să se ducă să cumpere pizza, de la un local aflat la 70 de mile depărtare, informează DigitalSpy.com

2005 afișări
Imaginea articolului FIŢE DE VEDETĂ: Adele le-a cerut angajaţilor unui hotel să meargă 70 de mile, după pizza

FIŢE DE VEDETĂ: Adele le-a cerut angajaţilor unui hotel să meargă 70 de mile, după pizza

Celebrităţile sunt la fel ca noi, cu excepţia cazului când, ei bine, nu mai sunt ca noi.

Cea mai recentă aroganţă a unei celebrităţi vine din partea lui Adele, dar nimic surprinzator aici. E Adele! Alo? Ştii cine e ea? Îţi dai seama despre cine vorbim?

Vedeta a fost cazată la o pensiune celebră şi luxoasă din Oxford, pe numele ei Soho Farmhouse, iar acolo, i s-a făcut o poftă imensă de pizza. Aşa că artista nu a stat prea mult pe gânduri şi a rugat angajaţii pensiunii să se ducă să îi cumpere. Pare destul de rezonabil, nu?

Ei bine, nu şi atunci când restaurantul se află la 70 de mile depărtare.

Potrivit The Sun, un membru al personalului a bătut tot drumul spre oraşul natal al artistei, în Londra de Vest, ca să cumpere pizza.

Aici urmează partea cea mai amuzantă: vedeta nici nu a mai mâncat din..."cea mai plimbată pizza".

Angajatul s-a întors târziu, după cele 140 de mile străbătute. Mai precis, acesta a ajuns înapoi, la pensiune în jurul orei 03:00, de dimineaţă. Între timp, Adele, bineînţeles, adormise.

Acest lucru nu sună deloc ca şi cum am vorbi despre Adele pe care o ştim noi...

Digital Spy a ajuns la purtătorii de cuvânt ai lui Adele, dar aceştia au refuzat să comenteze incidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici