Vedetele şi Internetul: Lora se ţine de reclame, iar Andreea Marin s-a apucat de grădinărit - FOTO

După cum v-aţi obişnuit, deja, vedetele noastre sunt cele mai active persoane de pe site-urile de socializare, astfel încât nu trece nicio zi fără să comunice vreun mesaj fanilor din mediul virtual.

1175 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Lora se ţine de reclame, iar Andreea Marin s-a apucat de grădinărit - FOTO

Vedetele şi Internetul: Lora se ţine de reclame, iar Andreea Marin s-a apucat de grădinărit - FOTO

Alina Eremia şi-a început săptămâna pe Facebook şi a ţinut neapărat să le facă o urare prietenilor ei de pe Facebook. "Neaţa! Vă doresc un început de săptămână uşor!", a scris cântăreaţa pe profilul ei.

La fel de activă pe reţelele de socializare este şi Lora, care deja câştigă bănuţi frumoşi din postările sale zilnice. Luni dimineaţa, vedeta a făcut un pic de publicitate unor producători de încălţăminte.

"În acest videoclip, de la primul cadru pana la ultimul, port încălţările incredibile create de... . Ăsta este motivul pentru care am putut să alerg în viteză, cu tocuri cui pe piatră cubică." a scris Lora pe Facebook, în dreptul unui fotografii cu ea, încălţată, bineinţeles, cu pantofii-minune.

Elena Gheorge este mămică şi nu se dă înapoi să arate asta, ori de câte ori are ocazia. Vedeta i-a cumpărat băiatului ei Nicholas o găletuşă, lopeţi şi forme pentru nisip, apoi l-a fotografiat pe acesta. A publicat fotografia pe Facebook, alături de un mesaj: "Treabă multă pe capul lui!"

Smiley este activ, nu doar la Tv şi pe Facebook, ci şi... în bucătărie. Cântăreţul nu a postat nimic luni dimineaţă, dar asta pentru că duminică seară învârtea clătite, cum se-nvârt flăcăii-n horă. Cum a avut, într-adevăr, nişte mişcări miraculoase surprinse pe o filmare, artistul a făcut videoclipul public, postându-l pe profilul său.

"În pauza publicitară învârtim clătite", a spus Smiley.

- Cine a zis că trece vreo zi, fără ca Trăistariu să posteze ceva pe Facebook?

-?!

- Nimeni, pentru că este de-a dreptul imposibil.

Trăistariu este unul din cei mai activi bărbaţi celebri de la noi, atunci când vine vorba de postările în mediul virtual. Acesta nu ratează absolut nicio ocazie să capteze atenţia internauţilor.

"Mi-am luat elevii de la Şcoala de muzică şi am evadat în tabără! Poiana Ţapului, Sinaia, Buşteni, Arsenie Boca, Dino Park, Rezervaţia de urşi de la Zărneşti, Poiana Braşov etc", a fost mesajul postat de cântăreţ, pe profilul lui de Facebook, alături de o fotografie în care apare împreună cu mai mulţi copii.

Nici Andreea Raicu nu a lipsit luni din mediul virtual. Încă de dimineaţă, vedeta le-a arătat fanilor ei cum a petrecut cu o seară în urmă.

"About last night" (despre aseară), a fost mesajul postat de vedetă, împreună cu o fotografie în care se vede clar că se simte bine.

Elegantă, ca întotdeauna, Andreea Marin şi-a început săptămâna în propria grădină.

"Dimineaţă de azi a fost dedicată grădinăritului, căci lucrările pentru căsuţa au deranjat puţin spaţiul verde, dar altfel nici nu se putea. Acum, însă, totul a revenit la normal. Rodia mi-a făcut o surpriză, înflorind, roşiile, rucola, plantele aromatice, lămâiul, via, ardeii dau roade şi ne hrănesc deja, florile zâmbesc soarelui, deşi e cam fierbinte pentru 'obrăjorii' lor, veveriţa ţopăie veselă, că şi păsărelele care-şi îngrijesc cei 8 puişori ce cresc văzând cu ochii, căţeluşa Lady caută răcoare, pisicile moţăie ascunse cât e ziua de lungă, pentru că seară, pe răcoare, să înceapă joacă, iar pitică mea se bucură de sport, de bălăceala şi activităţi creative cât e ziua de lungă, căci vacanţă merită sărbătorită, nu-i aşa? :) . Acestea fiind spuse, îmi pot lua laptopul şi mă pot apucă de lucru, în 'biroul verde' de sub cerul senin. O săptămâna cu spor va doresc!", a scris "zâna" pe Facebook, alături de o mică galerie cu fotografii din grădina sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici