Vedetele şi Internetul: Vine weekendul! Hai să vedem unde au ales vedetele să se recreeze - FOTO, VIDEO

Parcă nu simţi cu adevărat că vine weekendul, dacă nu ţi-o spune chiar artistul tău preferat, pe Facebook. Active, ca întotdeauna, în mediul online, vedetele au început deja să anunţe ce planuri au peste acest sfâşit de săptămână.

505 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Vine weekendul! Hai să vedem unde au ales vedetele să se recreeze - FOTO, VIDEO

Vedetele şi Internetul: Vine weekendul! Hai să vedem unde au ales vedetele să se recreeze - FOTO, VIDEO

Pentru Delia, ziua de vineri nu este ultima zi din cursul săptămânii, ci prima zi de weekend. Cântăreaţa a postat în dimineaţa de vineri, pe profilul ei de Facebook, o fotografie cu ea, într-un peisaj superb.

"Pe potecă...pe cărare..nu e dorul,e muuult soare! #‎neata‬ ‪#‎salutulsoarelui‬", este mesajul postat de către vedetă, pe pagina ei de Facebook.

Absentă de pe Facebook, în dimineaţa de vineri, a fost Anda Adam. E scuzabil, însă, întrucât blonda a postat un mesaj cu o seară în urmă. Bucuroasă că a lansat o nouă piesă, cântăreaţa a urcat pe internet o poză cu ea şi Lora, împreună cu mesajul:

"Împreună cu Lora după lansarea noului meu single ‪#‎AMCHEF‬ !!! Ne-am distrat, am dansat şi acum vă spunem noapte bună ! Pupici cu sclipici!"

Un călduros "bună dimineaţa" au primit, vinerea asta, fanii Andreei Bănică. Artista s-a trezit cu chef de socializare, aşa că de vreme ce a făcut ochi, şi-a salutat şi prietenii din mediul virtual.

"Neaţa prieteni!", a fost mesajul distribuit de vedetă, alături de o fotografie cu ea într-o grădină cu flori.

Activă pe reţelele de socializare se dovedeşte şi Alina Eremia. Cântăreaţa ce s-a făcut remarcată după ce a jucat în serialul de televiziune "Pariu cu viaţa", difuzat de Pro Tv, a postat pe net un clip în care împarte cu fanii ei, metode prin care să îţi păstrezi calmul, în traficul bucureştean.

Un weekend minunat le urează fanilor lui şi CRBL. Vineri dimineaţa, artistul şi-a distribuit propriul clip, pe Facebook.

"Eu‬ zic să avem un weekend minunat!", a scris artistul pe site-ul de socializare.

Parcă pe aceeaşi reţetă, a mers şi Cheloo, în dimineaţa de vineri. Fără prea multe comentarii, rapperul a postat pe profilul său un clip mai vechi, al unei piese solo. "Suma defectelor", a fost mesajul lui Cheloo, de vineri, postat alături de clipul piesei cu acelaşi nume.

Legat sufleteşte de echipa naţională a României este şi va fi întotdeauna Cabral. Prezentatorul TV este foarte activ în mediul online, atât pe reţelele de socializare, cât şi pe blogul personal, aşa că nu putea să fie tăcut, tocmai atunci când e vorba despre... fotbal.

"O juca Naţionala mai bine sau mai prost, o fi calitatea jocului mai spectaculoasă ori chiar frustrantă... dar la noi audienţele online sau offline în fotbal vor fi mari mult timp de-acum încolo.", a scris Cabral pe profilul lui de Facebook, făcând trimitere, apoi, către blogul său personal, unde a scris un articol despre numărul de fani care au dat like paginii de Facebook a echipei naţionale şi care nu sunt decât... 1.871.000 de persoane.

Astă seară, Râşnovul sună a rock and roll, vineri seară. Ştefan Bănică a folosit vineri pagina sa de Facebook, ca unealtă de promovare pentru concertul său.

"Neaţa, prieteni! Nu uitaţi că în această seară ne vedem, în concert, la Râşnov. Aşa că va aştept acolo s-o facem lată! :) ‪#‎râşnov‬ ‪#‎concert‬ ‪#‎17iunie‬", a fost mesajul postat de Bănică pe profilul lui,

Iar dincolo de Ocean, Mike Tyson pare să nu fi uitat de marea sa iubire, boxul. Fostul pugilist a postat pe profilul său o repriză remarcabilă din punctul lui de vedere.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici