Vedetele si Internetul: Nicole Cherry scoate piese pe bandă rulantă, iar Justin Bieber mai narcisist - VIDEO/FOTO

Vedetele nu înceatază niciodată să uimească, indiferent căo fac prin prestaţia lor de pe scenă, în apariţii pe micul ecran, la dernercări de premii, sau... pe internet. Astăzi, despre Nicole Cherry, Mihai Trăistariu, Mihai Bendeac şi Justin Bieber.

1697 afișări
Imaginea articolului Vedetele si Internetul: Nicole Cherry scoate piese pe bandă rulantă, iar Justin Bieber mai narcisist - VIDEO/FOTO

Vedetele si Internetul: Nicole Cherry scoate piese pe bandă rulantă, iar Justin Bieber mai narcisist - VIDEO/FOTO (Imagine: Facebook)

Nicole Cherry scoate piese pe bandă rulantă. Artista îşi promovează pe Facebook cel mai nou clip al ei, alături de Connect'R. Cântăreaţa a distribuit clipul pe reţeaua de socializare, împreună cu mesajul "Se poartă vara! Sper să vă placă!".

Matinal, energic şi bineînţeles, prezent ca întotdeauna, în spaţiul virtual, a fost Mihai Trăistariu.

"Bună dimineaţa !

Ne trezim de dimineaţă şi ne dezmorţim pe ritmuri reggae ...", a scris Trăistariu pe Facebook şi a distribuit, de asemenea, un clip personal.

Nu putea să nu aibă o reacţie la meciul România - Elveţia, tocmai Mihai Bendeac. Prezent mereu şi ancorat în realitatea de zi cu zi, aşa cum se arată actorul în mediul online, nu avea cum să facă excepţie tocmai în vederea unui eveniment de astfel de anvergură. "Înainte să acuzăm de ceva echipa naţională, ţin să va aduc aminte ca Generaţia lui Hagi a disputat 9 meciuri în faţa unor echipe europene la turneele finale (1990, 1994, 1996, 1998) şi am pierdut de 7(!!) ori!

Deci 7 înfrângeri din 9 meciuri.

Doar două victorii: cu URSS în 1990 şi cu Anglia în 1998.

Înfrângeri cu: Irlanda, Elveţia, Suedia, Franţa, Bulgaria, Spania, Croaţia.

Explicaţia?

Iordănescu este tipul de antrenor care ştie să absoarbă presiunea adversarului şi să construiască pe contraatac. Dar asta a ţinut la echipele non-europene, cele care se aruncă mai mult cu capul înainte, care joacă un fotbal mai puţin riguros, mai degrabă romantic." a scris Bendeac pe profilul lui.

Mergem dincolo de ocean şi luam cu băgare de seamă ce fac vedetele de acolo. Justin Bieber, un ahtiat al reţelelor de socializare, a fost activ şi de această dată. Cântăreţul postează o fotografie cu el la bustul gol, împreună cu mesajul

"Never would have made it without you" (Niciodată nu s-ar fi făcut fără tine)

Iar Kim Kardashian West şi-a dus fiica la Disneyland şi, cum e cea mai activă dintre toţi, nu putea să nu facă o precizare şi pe Facebook. "Thank you Disneyland for making all of my princess dreams come true today!"

(Vă mulţumesc Disneyland pentru că aţi făcut toate visele de azi ale printesei mele, să devină realitate!), a fost mesajul postat de vedetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici