Vedetele şi internetul: Andreea Marin şi Ryan Gosling. Kim Kardashian, într-o cofetărie de fiţe - VIDEO

Nu există zi în care să nu ne amuzăm, sau să nu ne mirăm de vedetele noastre şi de ce nu, de postările pe care acestea le fac pe site-urile de socializare. Lora, Nicole Cherry şi Anda Adam se promovează pe Facebook, Laura Cosoi e nostalgică, iar Andreei Marin îi place de Ryan Gosling.

886 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi internetul: Andreea Marin şi Ryan Gosling. Kim Kardashian, într-o cofetărie de fiţe - VIDEO

Vedetele şi internetul: Andreea Marin şi Ryan Gosling. Kim Kardashian, într-o cofetărie de fiţe (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Din dorinţa de a fi cât mai aproape de fanii lor, vedetele nu se opresc niciodată din postat mesaje pe conturile lor de pe site-urile de socializare. Din aceeaşi dorinţă, Lora a numit o zi din an, ziua fanilor, iar acea zi din an este chiar 15 iunie. Miercuri dimineaţă, Lora a postat o scurtă filmare personală, pe Facebook, alături de un mesaj adresat fanilor ei.

"Astăzi este o zi specială! Este ziua fanilor mei! La Mulţi Aaaaani! Vă iubesc cel mai mult!!!" a scris Lora pe profilul ei de Facebook.

Aproape de fanii ei este şi Nicole Cherry. Aceasta nu a postat nimic în dimineaţa de miercuri, însă cu o seară în urmă, a ţinut să îşi anunţe prietenii de pe Facebook, că va face chiar un live pe site-ul de socializare, cu ocazia lansării unei noi piese.

"Aşa cum v-am obişnuit la fiecare lansare de piesă, mâine, de la ora 17:00, voi face live pe Facebook. Vă pup şi vă iubesc!", a scris Nicole pe pagina ei.

Tot o lansare anunţă şi Anda Adam. De această dată, însă, vorbim despre un clip, pe care, cântăreaţa îl promovează în rândul internauţilor.

‪"#‎AMCHEF‬ ... Au mai rămas 2 zile... 2 days left", a scris Anda Adam pe pagina ei de Facebook, alături de o fotografie cu ea, peste care este aplicat acelaşi text.

Tot de promovare se ocupă şi Ombladon. Vă vine să credeţi, sau nu, maestrul de ceremonii este şi el activ în mediul online. În dimineaţa de miercuri, artistul s-a trezit cu pofta de a asculta o piesă mai veche de pe unul din albumele lui solo, pe care a postat-o şi pe Facebook, ca fanii lui să se trezească pe acelaşi ritm.

Laura Cosoi s-a cufundat în melancolia anilor de liceu. Blonda a fost la revederea după 15 ani cu foştii colegi de liceu, unde, bineînţeles, nu a putut să nu facă poze. Aceasta a postat o fotografie în care apare la masă alături de mai multe persoane, apoi şi-a adus aminte de versurile şlagărului Stelei Enache.

"Ani de liceu cu emoţii la română
Scumpii ani de liceu
Când la mate' dai de greu
Ani de liceu când ţii soarele în mâna
Şi te crezi legendarul Prometeu.
Ani, ani de liceu...
Ani, ani de liceu...
După 15 ani ❤",
a scris Laura pe profilul ei de Facebook.

Mămică, de meserie, Alina Sorescu este darnică atunci când vine vorba de sfaturi, către cele mai puţin experimentate într-ale copiilor. Cântăreaţa şi-a promovat, în dimineaţa de miercuri, un editorial făcut pentru un site de proaspete mămici.

"Mămicile împărtăşesc mereu cu plăcere din experienţele lor...
Un nou editorial pentru comunitatea online Mămicile Iubesc"
, a scris vedeta pe Facebook.

Desprinsă, parcă, din acelaşi film, pare Valentina Pelinel. Proaspătă mămică şi ea, vedeta a scris un material pentru o altă publicaţie on-line, ca apoi să îl promoveze prin intermediul reţelelor de social-media, postând doar un fragment.

"Cu un ochi la el şi cu unul în laptop, aşa scriu acum şi de-abia aştept să mă cuibăresc aproape de el, să îi admir fiecare reacţie, mişcare, gest, respiraţie. ", a scris Valentina pe profilul său, alături de o fotografie în care îşi admiră copilul.

Întotdeauna elegantă şi cu discursuri pline de profunzime, se păstrează Andreea Marin. "Zâna" pare că menţine aceeaşi linie şi în mediul virtual. Vedeta a postat miercuri dimineaţă un scurt fragment dintr-un film cu Ryan Gosling.

"Mereu ne pasă de ceea ce simt, gândesc, cred, îşi imaginează alţii că e bine pentru noi. Dar întrebarea e: tu, TU ce îţi doreşti?", este mesajul postat de Andreea, alături de videoclip.

Şi Adina Buzatu a fost prezentă în această dimineaţă, pe Facebook. Deşi nu se află în ţară, stilista păstrează legătura cu apropiaţii, tot prin intermediul reţelelor de socializare. Astfel, Adina a postat o fotografie de la tâgul de modă masculină "Pitti Uomo", semn că e bine, pentru cei de-acasă.

"Bună dimineaţă!
Se anunţă o zi frumoasă! Tu cu ce te lauzi azi?"
, a scris Adina pe profilul ei.

Ibacka este noul Popescu! Cel mai român dintre români este Cabral. Prezentatorul TV susţine cu toată patima echipa naţională a României, cu ocazia meciului cu Elveţia, care are loc miercuri seara. Acesta a făcut o scurtă filmare în care scandează "Hai, România!" şi a postat-o numaidecât pe Facebook.

Alt oraş, altă ţară, alt continent, alte preocupări, dar aceleaşi obiceiuri. Vedetele de afară nu sunt mai puţin active pe site-urile de socializare. Ba mai mult, se folosesc de acestea în tot felul de scopuri posibile. Spre exemplu, Kim Kardashian vrea să descopere o cofetărie de fiţe, nouă. Şi cum să facă asta, dacă nu îşi întreabă, mai întâi, fanii de pe Facebook?

"Ok, dragi prieteni, familia mea este în căutarea unei noi cofetării. Care sunt cele mai căutate cofetării din L.A., unde se fac cele mai delicioase şi uimitoare prăjituri şi brioşe?" a întrebat vedeta internauţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici