Vedetele trupei rock Kiss, în noul film cu Scooby-Doo

Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer şi Tommy Thayer, membri ai trupei de glam hard rock/ heavy metal Kiss, şi-au oferit vocile pentru filmul animat "Scooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery", informează contactmusic.com.

366 afișări
Imaginea articolului Vedetele trupei rock Kiss, în noul film cu Scooby-Doo

Vedetele trupei rock Kiss, în noul film cu Scooby-Doo (Imagine: Mediagfax Foto / AFP)

Formaţia a făcut echipă cu Scooby, Shaggy şi restul găştii în filmul "Scooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery". Pelicula va cuprinde şi o nouă piesă a formaţiei Kiss şi personaje cu vocea unor artişti precum Kevin Smith, Garry şi Penny Marshall şi a cântăreţului Darius Rucker, printre alţii.

Acest film nu este primul în care trupa Kiss apare "alături" de Scooby Doo. Membrii formaţiei au participat, în 2003, la realizarea unui episod din desenele animate "What's New, Scooby Doo?".

Kiss, o trupă americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare ale membrilor săi, a vândut milioane de discuri, influenţând, de la înfiinţarea sa în 1973, mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Basistul Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului de pe chip, care reprezintă aripile unui liliac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici