Vera Farmiga şi Ricky Gervais, într-o comedie cu accente de satiră, produsă de Netflix

Actriţele Vera Farmiga şi America Ferrera vor juca alături de Ricky Gervais într-o comedie cu accente de satiră, ce va fi produsă de platforma online Netflix pe baza unui scenariu scris de actorul britanic, informează variety.com.

152 afișări
Imaginea articolului Vera Farmiga şi Ricky Gervais, într-o comedie cu accente de satiră, produsă de Netflix

Vera Farmiga şi Ricky Gervais, într-o comedie cu accente de satiră, produsă de Netflix (Imagine: HEPTA)

Noul proiect, intitulat "Special Correspondents", va fi regizat de Ricky Gervais şi are în distribuţie alte nume celebre din industria cinematografică, precum Eric Bana, Kelly Macdonald, Kevin Pollak, Raúl Castillo şi Benjamin Bratt.

Actorul australian Eric Bana interpretează rolul unui jurnalist de radio din New York a cărui carieră are de suferit din cauza aroganţei sale şi a unui stil de viaţă opulent. Riscând să îşi piardă locul de muncă, personajul interpretat de Eric Bana începe să inventeze o serie de reportaje false din zone de război, pe care le scrie de fapt dintr-o mansardă amenajată deasupra unui restaurant cu specific spaniol din metropola americană.

Filmările au debutat la sfârşitul lunii mai în oraşul canadian Toronto şi se vor încheia pe 3 iulie la New York.

Comedia "Special Correspondents" va avea premiera pe platforma Netflix în 2016.

Actriţa Vera Farmiga, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Sus, în aer/ Up in the Air", a interpretat rolul principal feminin în filmul "Closer to the Moon", regizat de Nae Caranfil. Vedeta americană a impresionat recent cu rolul din serialul "Bates Motel" şi va putea fi văzută în curând pe micile ecrane în serialul de comedie "Superstore", produs de postul NBC.

Ricky Gervais este un cunoscut actor de comedie premiat cu Emmy şi corealizator al serialelor "The Office", "Extras" şi "The Ricky Gervais Show". Starul britanic a prezentat de trei ori gala de decernare a Globurilor de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici