Vera Wang s-a despărţit de soţul ei, Arthur Becker

Creatoarea de modă Vera Wang, celebră pentru rochiile de mireasă spectaculoase pe care le-a realizat de-a lungul anilor, s-a despărţit de soţul ei, Arthur Becker, punând capăt astfel unei căsnicii care a durat 23 de ani.

438 afișări
Imaginea articolului Vera Wang s-a despărţit de soţul ei, Arthur Becker

Vera Wang s-a despărţit de soţul ei, Arthur Becker

Vera Wang şi soţul ei au împreună două fiice - Cecilia şi Josephine - şi au declarat că vor rămâne în relaţii amiabile de dragul copiilor, informează Contact Music.

Potrivit presei americane, Arthur Becker a avut un rol primordial în evoluţia profesională a soţiei sale - Vera lucra pentru linia de accesorii a casei Ralph Lauren în momentul căsătoriei cuplului -, fiind persoana care a sfătuit-o să se lanseze pe cont propriu în industria modei şi care a sfătuit-o pe măsură ce noua ei afacere se dezvolta tot mai mult.

El a devenit tot mai implicat în operaţiunile zilnice ale brandului Vera Wang în ultimii ani.

Pe lângă liniile vestimentare de succes pe care le-a lansat, Vera Wang a creat şi parfumuri şi a lansat, recent, propriul brand de produse cosmetice.

Creatoarea americană s-a asociat cu lanţul de magazine Kohl pentru a lansa Simply Vera, o linie de produse cosmetice, care include fonduri de ten, truse de machiaj, creme de hidratare şi rujuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici