Verişoara Ducesei de Cambridge, protagonista unui nou pictorial nud - FOTO

Katrina Darling, o verişoară de gradul al III-lea a ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, este din nou protagonista unui pictorial nud pentru o revistă destinată bărbaţilor, după ce în septembrie 2012 a pozat pentru Playboy.

795 afișări
Imaginea articolului Verişoara Ducesei de Cambridge, protagonista unui nou pictorial nud - FOTO

Noi fotografii nud cu verişoara lui Kate Middleton (Imagine: Daily Mail)

Katrina, care este o dansatoare de cabaret, a aflat că este rudă cu Kate Middleton în 2011, când un reporter a contactat-o telefonic cu puţin timp înainte de nunta regală dintre Kate şi prinţul William.

De atunci, tănăra în vârstă de 22 de ani a început să primească numeroase oferte pentru a poza în reviste, de cele mai multe ori fiind vorba de pictoriale în care aceasta apare cât mai sumar îmbrăcată, scrie Daily Mail.

Katrina Darling apare astfel într-un pictorial pentru revista Loaded, care a publicat, de asemenea, un interviu cu aceasta.

În interviu, Katrina susţine că nu este deloc atrasă de prinţul Harry şi îi ia apărarea verişoarei sale, Ducesa de Cambridge, în scandalul privind fotografiile apărute după vacanţa acesteia de după nuntă.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII

"Kate era pe o proprietate privată şi se simţea bine în pielea ei. Nu cred că ar trebui să fie criticată pentru asta", a declarat dansatoarea.

Verişoara Ducesei de Cambridge a apărut pe coperta revistei Playboy, în numărul din luna septembrie a anului trecut. Ea a pozat şi pentru un pictorial nud din interiorul revistei care este prezentat pe opt pagini.

Tot anul trecut, ea s-a aflat într-un turneu mondial în cadrul căruia a susţinut spectacole de cabaret în Statele Unite şi în Europa. Unul dintre aceste show-uri este intitulat "A Royal Dream".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici