Veste proastă pentru fanii KISS. Celebra trupă şi-a anulat un concert, deoarece Gene Simmons va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Trupa americană Kiss şi-a anulat un concert programat în Salt Lake City, statul Utah, motivând că solistul, Gene Simmons, va fi supus unei intervenţii chirurgicale, fără a oferi alte informaţii, potrivit loudwire.com.

87 afișări
Imaginea articolului Veste proastă pentru fanii KISS. Celebra trupă şi-a anulat un concert, deoarece Gene Simmons va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Trupa Kiss şi-a anulat un concert pentru că Gene Simmons va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Concertul de sâmbătă făcea parte din turneul de adio (End of The Road) al trupei Kiss, iar următorul show este programat abia în noiembrie.

Gene Simmons, în vârstă de 70 de ani, a scris într-un mesaj publicat pe platfoma de micro-blogging Twitter că intervenţia chirurgicală la care va fi supus este una "necesară în prezent", dar şi-a asigurat fanii că nu trebuie să îşi facă griji.

Basistul Gene Simmons şi Paul Stanley au fondat trupa Kiss în 1973, la New York. Lor li s-au alăturat chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer. Trupa americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, a vândut milioane de discuri şi a influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba în faţa publicului.

Trupa Kiss, care a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2014, şi-a anunţat, în septembrie 2018, turneul de adio, "End of the Road World Tour".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici