Vezi aici care sunt cele mai utile şi căutate gadgeturi pentru călătorie

Zborul cu avionul se poate dovedi de multe ori plictisitor, mai ales dacă durata de zbor este mai mare de câteva ore. Şi deloc rare sunt situaţiile în care un pasager se chinuie să deschidă paginile de mari dimensiuni ale unui ziar în căutare de informaţii, doar ca să mai ocupe timpul.

45 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt cele mai utile şi căutate gadgeturi pentru călătorie

Vezi aici care sunt cele mai utile şi căutate gadgeturi pentru călătorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din acest motiv, în arsenalul de zbor al unui pasager trebuie neapărat să existe o serie de gadgeturi, printre care nelipsitul telefon mobil care poate fi folosit pe post de player de muzică spre exemplu, dar şi un laptop sau un dispozitiv pentru cărţi electronice pe care pot fi citite inclusiv ziare, însă fără a incomoda alţi pasageri, aşa încât experienţa de zbor să fie mai plăcută.

Dincolo de momentul decolării şi aterizării, când utilizarea electronicelor nu este permisă, în avioanele anumitor linii aeriene consumatorii au la dispoziţie inclusiv posibilitatea de a se conecta la internet wireless. Compania americană Aircell furnizează servicii de internet în cadrul a peste 1.000 de aeronave deţinute de opt companii aeriene din SUA în schimbul unei taxe care variază între 5 şi 13 dolari per pasager, în funcţie de durata zborului. Astfel, pe lângă activităţile de divertisment, utilizatorii pot folosi timpul petrecut în aer pentru a verifica e-mailul şi chiar pentru a mai rezolva câteva dintre sarcinile de serviciu.

Citeşte mai multe despre gadgeturile pe care trebuie sa le iei cu tine în călătorie pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici