Vezi aici cât câştigă cântăreţii românii în noaptea de Revelion

Deşi anul 2010 a fost unul de criză chiar şi pentru artiştii români, sfârşitul de an îi prinde pe aceştia cu agendele pline, unii dintre ei având chiar şi şase concerte într-o singură seară.

154 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cât câştigă cântăreţii românii în noaptea de Revelion

Vezi aici cât câştigă cântăreţii românii în noaptea de Revelion (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Inna, cântăreaţa care a cucerit şi topurile europene cu hiturile ei, va concerta la trecerea dintre ani în Varşovia, capitala Poloniei, într-un concert în aer liber. Deşi presa a speculat că suma încasată de artistă variază între 100.000 de euro şi 60.000 de euro, Marian Dorobanţu, Promotion Manager al interpretei, ne-a spus că aceste cifre sunt simple speculaţii.
"Inna nu va concerta pentru comunitatea de români din Polonia. Contractul a fost semnat în urmă cu o lună, iar în ceea ce priveşte onorariul, suma este confidenţială. Tot ce s-a vehiculat prin presă sunt simple speculaţii", precizează Dorobanţu.
Voltaj şi Direcţia 5 vor concerta în Capitală, pe scena din Piaţa Constituţiei, unde vor avea loc tradiţionalele spectacole de sfârşit de an. Sumele vehiculate pentru aceste trupe sunt cuprinse între 30.000 de euro şi 14.000 de euro, cifre care nu au fost confirmate şi de reprezentanţii trupelor.
Citeşte mai multe despre cât câştigă cântăreţii românii în noaptea de Revelion pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici