Vezi aici câte Lamborghini, Ferrari şi Porsche sunt pe străzile Bucureştiului

Câteva mii de maşini de lux sunt înmatriculate în Bucureşti, peste o sută dintre acestea fiind Ferrari, 150 Bentley, 120 Maserati, 29 Lamborghini, zece Maybach şi chiar un exotic Bugatti, conform unei statistici întocmite de Ministerul de Interne citată de Gândul.

493 afișări
Imaginea articolului Vezi aici câte Lamborghini, Ferrari şi Porsche sunt pe străzile Bucureştiului

Vezi aici câte Lamborghini, Ferrari şi Porsche sunt pe străzile Bucureştiului (Imagine: www.gandul.info)

Conform jurnaliştilor de la Gândul, în Bucureşti sunt înmatriculate aproximativ 20.000 de maşini cu motoare de peste 3.000 de centimetri cubi, calificate ca fiind "de fiţe". Acest număr nu include numeroase SUV-uri produse de mărci precum Hyundai sau Kia, şi ele de ordinul câtorva mii în parcul auto al Capitalei.

Potrivit "Gândul", în Bucureşti sunt înmatriculate "patru Audi Q7 şi 23 Q 6". În ordine alfabetică, urmează 150 de maşini Bentley, peste 500 de BMW-uri seria 7, 19 modele seria 8 ale aceleiaşi mărci şi peste 200 de modele X5. Tot brandul BMW este reprezentat prin şapte maşini X6.

Conform statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din MAI, în Bucureşti sunt înmatriculate un Bugatti, peste 20 de Buick-uri, 160 de Cadillac-uri şi aproape o sută de Chrysler-uri cu motoare mai mari de 3.000 de centimetri cubi.

"Puţini ştiu că în Capitală sunt 102 bolizi Ferrari, dintre care cele mai multe maşini sunt model F131", scrie cotidianul citat.

Numere de Bucureşti au şi 200 de maşini Hummer, peste 300 de Infiniti şi peste o mie de Jeep-uri Cherokee, dar şi peste o sută de maşini Jaguar, 29 de Lamborghini, peste 800 de Land Rover-uri, aproape o sută de maşini Lincoln sau peste 160 de Volvo X70.

"Tot la maşini de fiţe intră şi cele 120 de Maserati şi zece Maybach-uri înmatriculate în Capitală", relatează Gândul.

Şi numărul Mercedes-urilor este mare, peste 2.000 de modele ale acestei mărci având numere de Bucureşti.

Un adevărat record îl deţine marca Porsche, cu peste 1.100 de maşini sport sau de teren, dintre care 110 model 997, 544 9PA şi 188 Cayenne.

Exclusivistul Rolls Royce este reprezentat de 48 de maşini, iar numărul limuzinelor Phaeton, produse de Volkswagen, este de 37.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici