Vezi aici ce avere a lăsat Mădălina Manole

O casă estimată la 300.000 de euro şi un autoturism Opel. La asta s-ar reduce, la prima vedere, averea solistei. Bunuri materiale ce-au reprezentat motiv de râcă între soţ şi părinţii artistei. Bani mai mulţi însă vor veni din drepturile de autor şi din cele conexe ale pieselor de pe cele nouă albume. Şi din cele noi, care urmează să fie scoase.

293 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce avere a lăsat Mădălina Manole

Vezi aici ce avere a lăsat Mădălina Manole (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

E greu de spus care este averea Mădălinei Manole în acest moment, dincolo de casa de la Otopeni, pe care artista a construit-o împreună cu Mircea Petru, sau de o maşină. "Nu sunt importanţi banii", spune pentru Gândul Florin Apostol, cel care a impresariat-o pe Mădălina în ultimele patru luni de zile. "E important ce a rămas după ea - muzica, nouă albume, imaginile şi noile piese, încă neauzite".

Planuri există, spune impresarul în exclusivitate pentru Gândul. "Împreună cu soţul Mădălinei, Mircea Petru, vom scoate până la finalul acestui an un nou material discografic cu piesele Mădălinei. Piese noi care nu au fost niciodată cântate, plus un CD cu muzică dedicată Sărbătorilor de iarnă - în interpretarea Mădălinei. Avem discuţiile deja, dar trebuie definitivate câteva amănunte", a mai spus Florin Apostol.

Citeşte mai multe despre averea lăsată de Mădălina Manole pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici