Vezi aici cum dansează Pamela Anderson în stil Bollywood - FOTO, VIDEO

Pamela Anderson a arătat că ştie să danseze Bollywood, în cadrul emisiunii "Bog Boss", varianta indiană a "Big Brother", în care a apărut ca invitat, scrie dailymail.co.uk.

79 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum dansează Pamela Anderson în stil Bollywood - FOTO, VIDEO

Vezi aici cum dansează Pamela Anderson în stil Bollywood

Îmbrăcată într-o rochie verde, Pamela şi-a arătat cele mai bune mişcări de dans indian, alături de celelalte concurente din reality show, în timp ce bărbaţii le încurajau.

În cea de-a doua zi a apariţiei sale în emisiune, Pamela şi-a ocupat timpul curăţând masa după micul dejun şi măturând podelele. Actriţa şi-a exersat şi cunoştinţele de hindi, adresându-se celorlalţi concurenţi cu "Aap Kaise hain?" ("Ce faci?") sau "Alvida" ("La revedere").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici