Vezi aici cuplurile de pe marile ecrane cu cele mai mari încasări - GALERIE FOTO

Actorii Liv Tyler şi Viggo Mortensen alcătuiesc cuplul de pe marile ecrane care a generat cele mai mari încasări de la Hollywood, potrivit unui clasament alcătuit de revista Forbes, informează thesun.co.uk.

211 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cuplurile de pe marile ecrane cu cele mai mari încasări - GALERIE FOTO

Liv Tyler şi Viggo Mortensen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Atracţia chimică" dintre cei doi actori care au jucat împreună în trilogia "Stăpânul inelelor" a generat încasări totale de 2,9 miliarde de dolari.

Pe poziţia a doua a acestui clasament s-a situat cuplul format din Kirsten Dunst şi Tobey Maguire, care a generat încasări de 2,5 miliarde de dolari graţie celor trei filme din franciza "Omul Păianjen".

Topul Forbes include cuplurile de actori de pe marile ecrane care au jucat împreună în cel puţin două filme.

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio au ocupat locul al treilea în acest top, cu încasări totale de 1,9 miliarde de dolari generate de peliculele "Titanic" şi "Revolutionary Road/ Nonconformiştii".

Pe poziţia a patra s-au situat Megan Fox şi Shia LaBoeuf, graţie evoluţiei lor din cele două filme din seria "Transformers", care au obţinut încasări totale de 1,5 miliarde de dolari.

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, starurile francizei "Twilight", ce a totalizat încasări de 1,1 miliarde de dolari, au ocupat locul al cincilea.

Julia Roberts este prezentă de două ori în acest clasament, actriţa americană făcând pereche cu George Clooney, pe poziţia a şasea, în filmele din seria "Ocean's" (847 de milioane de dolari), dar şi cu Richard Gere, pe poziţia a şaptea, cu care a jucat în filmele "Pretty Woman/ Frumuşica" şi "Runaway Bride/ De bunăvoie şi nesilită de nimeni" (încasări cumulate de 770 de milioane de dolari).

Liv Tyler apare şi ea de două ori în acest top alcătuit de revista Forbes, actriţa americană figurând şi pe poziţia a opta, alături de Ben Affleck, cu care a jucat în "Armageddon - Sfârşitul lumii?" şi în "Jersey Girls/ Fetiţa din Jersey" (încasări cumulate de 590 de milioane de dolari).

Renee Zellweger şi Colin Firth ocupă poziţia a noua, graţie evoluţiei lor din cele două filme din seria "Bridget Jones" (545 de milioane de dolari), iar perechea Meg Ryan - Tom Hanks încheie Topul 10 al cuplurilor de pe marile ecrane care au generat cele mai mari încasări de la Hollywood, după ce au jucat împreună în trei filme ("You've Got Mail/ A sosit poşta", "Sleepless in Seattle/ Nopţi albe în Seattle" şi "Joe Versus the Volcano/ Joe împotriva vulcanului"), care au totalizat încasări de 519 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici