Vezi aici indicii la care recurg femeile pentru a comunica ce-şi doresc sub bradul de Crăciun

Sărbătorile reprezintă o cursă pe ultima sută de metri pentru fiecare bărbat aflat în căutarea darului perfect pentru partenera lui. Patru din cinci bărbaţi însă nu sunt atenţi la aluziile pe care soţia sau iubita lor le face, arată un studiu recent.

36 afișări
Imaginea articolului Vezi aici indicii la care recurg femeile pentru a comunica ce-şi doresc sub bradul de Crăciun

Vezi aici indicii la care recurg femeile pentru a comunica ce-şi doresc sub bradul de Crăciun (Imagine: www.gandul.info)

Femeile recurg adesea la aluzii pentru a comunica partenerilor ce-şi doresc să primeascămai ales de Crăciun. Experţii au identificat chiar patru tipuri de indicii la care doamnele recurg, clasificând femeile în funcţie de "urmele" pe care acestea le lasă în calea sau la urechea tovarăşului de viaţă. Zadarnic însă, pentru că, potrivit studiilor, patru din cinci adulţi rămân orbi şi surzi la aluziile pe care soţia sau iubita le face. Dacă ar fi însă ceva mai atenţi la partenerele lor în perioada premergătoare zilei celei mari, ar scăpa de stres - mai spun specialiştii.

A cumpăra cadoul perfect este o încercare pentru bărbaţi în ciuda faptului că femeile se pricep foarte bine să sugereze ceea ce-şi doresc. Problema apare doar atunci când bărbaţii nu sunt atenţi la semnale, patru din cinci dintre ei pierzându-le din vedere. Un studiu recent a analizat în detaliu modul în care femeile "fac reclamă" anumitor produse în conversaţiile lor.

Citeşte mai multe despre indiciile la care recurg femeile pentru a comunica ce-şi doresc sub bradul de Crăciun pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici