Vezi aici prima fotografie cu bebeluşul lui John Travolta

John Travolta şi soţia sa, Kelly Preston, au prezentat lumii bebeluşul lor în vârstă de două luni, care a primit numele de Benjamin, informează dailymail.co.uk.

65 afișări
Imaginea articolului Vezi aici prima fotografie cu bebeluşul lui John Travolta

Vezi aici prima fotografie cu bebeluşul lui John Travolta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John şi Kelly au pozat alături de Benjamin pe coperta revistei Hello! şi au declarat că acest copil este un miracol pentru ei.

Travolta, în vârstă de 56 de ani, a declarat: "A dat casei un nou scop. Ne-a adus un nou început."

Actorul a declarat că bebeluşul i-a ajutat pe amândoi să se vindece de pierderea devastatoare pe care au suferit-o prin moartea fiului lor Jett.

"Pentru noi este înălţător, mai ales când îmi zâmbeşte şi pare extrem de mulţumit în braţele mele", a declarat John Travolta.

Membrii familiei spun însă că se gândesc la Jett în fiecare zi.

"Toate amintirile noastre din ultimii 18 ani sunt legate de Jett - fotografii, case, călătorii. Este ceva ce nu ne va părăsi niciodată", a spus actorul.

Kelly Preston, în vârstă de 48 de ani, a născut în noiembrie anul trecut un băieţel care a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.

Soţii Travolta l-au pierdut în 2009 pe fiul lor Jett, care a murit la vârsta de 16 ani din cauza unei "tulburări cerebrale", în reşedinţa de vacanţă pe care familia o deţine în Bahamas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici